سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

عملیات مشترک سوریه و روسیه ضد تروریست‌ها

عملیات مشترک سوریه و روسیه ضد تروریست‌ها نیروی هوایی سوریه و روسیه در یک عملیات مشترک هوایی، مواضع تروریست‌های جبهه النصره را در حومه ادلب و لاذقیه مورد اصابت قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۰۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 24
کد خبر: ۱۹۰۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیروی هوایی سوریه و روسیه در عملیاتی مشترک مواضع نظامی تروریست‌های هیئت تحریر الشام و حزب ترکستان را در حومه ادلب و لاذقیه بمباران کردند.

منابع محلی اعلام کردند که جنگنده‌های نیروی هوایی سوریه و روسیه، مواضع این گروه‌های تروریستی مسلح را که در دو روز گذشته مناطق غیرنظامی در حومه حماه و لاذقیه را مورد هدف قرار داده بودند، بمباران کردند.

بر اساس گزارش‌ها دو هواپیمای جنگنده، پایگاه نظامی واقع بر تپه‌های نزدیک به شهرک ناجیه در حومه ادلب را به طور پیاپی و به مدت نیم ساعت هدف قرار دادند و آن را کاملا نابود کردند. تروریست‌های هیئت تحریر الشام، ار این پایگاه برای پرتاب پهپاد استفاده می‌کرده‌اند.

همچنین نیروی هوایی سوریه و روسیه، ماشین‌آلاتی را که پس از هدف قراردادن مواضع ارتش سوریه، از تپه‌های سنگی برای پنهان‌شدن استفاده می‌کردند، مورد هدف قرار دادند. تروریست‌های وابسته به گروه تروریستی حزب ترکستان در محور جبل ابوعلی در حومه لاذقیه شرقی این اقدامات تروریستی را صورت داده بودند.

منابع محلی اعلام کردند که گروه تروریستی حزب ترکستان پس از رصد توسط هواپیما‌های جمع‌آوری اطلاعات، برخی مواضع خود را در نزدیکی شهرک بداما، تخلیه کردند و در دسته‌های پراکنده به سمت مواضع دیگری در نزدیکی شهرک حارم گریختند.

این عملیات پس از آن صورت می‌گیرد که این تروریست‌ها در نزدیکی روستا‌های جورین، سلحب و دیرشمیل در حومه حماه غربی و روستای القرداحه در حومه لاذقیه با پرتاب راکت و پهپاد نسبت به ناامن‌سازی این مناطق اقدام و ۴ سوری از جمله دو کودک را به شهادت رسانده بودند.

تنش‌آفرینی‌های اخیر در نتیجه احساس خطر گروه‌های تروریستی وابسته به جبهه النصره از مذاکرات میان سوریه و ترکیه صورت می‌پذیرد. / المیادین

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار